Haberler

Eş Başkanlardan Taziye Ziyaretleri

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve beraberindekiler taziye ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Lice Belediyesi Eş Başkanı Rezzan Zoğurlu, Sağlık İşleri Daire Başkanı Nedim Yaşlı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Lice yakınlarında LPG tankerinden sızan gazın patlaması sonucu ağır yaralanan ve sabaha karşı vefat eden Fikri Tartip için ikinci kez Devlet Hastanesi'ne gitti. Kışanak ve beraberindekiler 37 yaşındaki Tartip'in yakınlarına başsağlığı dileyerek yaralanan yaklaşık 80 kişi için acil şifalar diledi.

Kışanak ve beraberindekiler Siirt'te 16 Temmuz'da kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 73 yaşındaki Yusuf Özer'in ailesine de başsağlığı diledi. Özer'in cenazesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracıyla adli işlerin ardından Siirt'e götürülecek.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Fırat Anlı, Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyit Narin, DİSKİ Genel Müdürü Yaşar Sarı, meclis üyeleri ve DBP il yöneticileri ile birlikte dün DİSKİ'nin bir hizmet aracının çarparak yaşamını yitirdiği 8 yaşındaki Bahar Surucu'nun ailesini ziyaret etti. Tuğlahane Mahalle Evi'ndeki taziyede Surucu için dualar okuyan Eş Başkanlar ve beraberindekiler daha sonra Dicleliler Yas Evi'ne geçti. Eş Başkanlar ve beraberindekiler yaşamını yitiren 90 yaşındaki Kürt siyasetçi Mela Muhammed Pirani'nin ailesine başsağlığı diledi. Türkiye Kürdistan Demokrat Parti kurucularından biri olan Mela Muhammed Pirani'nin aynı zamanda avukat Remziye Efe Tanrıkulu'nun da babasıydı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Fırat Anlı Siirt Lice Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title