Haberler

Erzurumspor, Galibiyeti Hedefliyor

Tff 2. Lig 4. Grupta Mücadele Eden Erzurumspor, Yarın Deplasmanda Oynayacağı Pazarspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı.

TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Erzurumspor, yarın deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Günü sabah antrenmanıyla tamamlayan Mavi-Beyazlı ekip, Pazarspor karşısına iki oyuncusundan yoksun çıkacak. Nurettin´in kart cezalısı olması, Emre´nin de sabah antrenmanında sakatlanması ile birlikte bu oyuncular kadrodan çıkartıldı.

Grupta 11. hafta karşılaşmasını yarın saat 15.00´de Pazarspor maçıyla oynayacak olan Dadaşlar, zirve mücadelesini sürdürmek için bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Araklıspor´u 3-0 yenerek Ligin 2. yarısına iyi bir başlangıç yapan Erzurumspor, Pazarspor maçından da galibiyetle dönmek istiyor.

Erzurumspor, TFF 2. Lig 4. Grupta 11. hafta itibariyle 16 puanla 4. sırada bulunuyor. Pazarspor ise Erzurumspor´un hemen ardından 15 puanla 5. sırada. İki takım tarihinde 10 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan Erzurumspor 4 galibiyet alırken Pazarsporu´un 3 maçta üstünlük sağladı. 3 maçta da iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Mavi-Beyazlı ekip Pazarspor kalesini 16 kez havalandırırken, kalesinde de 15 gol gördü. Ayrıca, Ligin ilk yarısında Erzurum´da oynanan maçta Dadaşlar, Halil ve Halim´in golleriyle maçı 2-1 kazanmıştı.

Erzurumspor´un mücadele ettiği TFF 2. Lig 4. Grupta diğer karşılaşmalar şöyle: Değirmendere - Arsinspor, Araklıspor - A.Sebatspor, Çankırı Bld - Erzincanspor, Karabükspor - Yozgatspor

(ERA-İRT-Y)

24.10.2007 18:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title