Haberler

Erzurumspor'da Para Krizi Son Anda Çözüldü

Geçmiş dönemlerde Erzurumspor'da oynayan futbolcu ve teknik adamların alacaklarına karşılık 22 futbolcusunun lisansının Futbol Federasyonu tarafından iptal edilmesi ile ortaya çıkan kriz son anda çözüldü. Erzurumspor Başkanı Adem Keser, 340 bin YTL'lik borcun 200 bin YTL'sini ödeyeceğini taahhüt ederken, geri kalan borç için de Vali Celalettin Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Küçükler garanti verdi.

Futbol Federasyonu'nun kulübe gönderdiği faksla birlikte kaynak arayışına giren Erzurumspor'da bugün hareketli saatler yaşandı. İlk olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile görüşen kulüp yönetimi ardından Vali Celalettin Güvenç ile biraraya geldi. Kulüp Başkanı Adem Keser, 340 bin YTL'lik borcun 200 bin YTL'sini ödeyeceğini belirterek Vali Güvenç'ten borcun geri kalanı için yardım istedi. Bunun üzerine Futbol Federasyonu 2'inci Başkanı Affan Keçeci ile görüşen Vali Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile geriye kalan paranın Erzurumlu işadamlarından temin edileğini taahhüt etti.

Federasyonun Erzurumsporlu 22 futbolcunun lisansının iptalinden vazgeçtiğini belirten Vali Celalettin Güvenç, takıma gereken desteğin her zaman verildiğini belirtti. Özellikle basının bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini ifade eden Vali Güvenç, "Biz bu takıma dün yardım ettiğimiz gibi, bugün de ettik ve yarında etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title