Haberler

Erzurumspor'da imza töreni

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 15 futbolcu için imza töreni düzenledi.

Mavi-beyazlı ekip, Gabriel Obertan, Mickael Pote, Aykut Demir, Cenk Ahmet Alkılıç, Yusuf Emre Gültekin, Tunay Deniz, Osman Çelik, Oltan Karakullukçu, Gökhan Kardeş, Cem Barlık, Batuhan Artarslan, Hasan Hatipoğlu, Mehmet Murat Uçar, Mücahit Albayrak ve Batuhan Ünsal için Yakutiye ilçesindeki kulüp tesislerinde imza töreni gerçekleştirdi.

Kulüp başkanı Hüseyin Üneş, yapılan transferler ile hem takım kalitesini artırdıklarını hem de ekonomik anlamda maliyeti düşürdüklerini belirtti.

Geçtiğimiz sezonun ardından 12 futbolcu ile yolları ayırdıklarını aktaran Üneş, "Geçtiğimiz sezon takımımızda olan Obertan ile sözleşme yeniledik. Bunun yanında yeni 14 transferle de yeni sezona takımımızı en iyi şekilde hazırladık. 18 Ağustos'ta ilk maçımıza çıkacağız. Transfer dönemi 1 Eylül'e kadar devam ediyor ama takımı yüzde 95 oranında toparladık. Bu süreçte de gidip gelenler olacaktır. Son dakikaya kadar da her şey olabilir." ifadesini kullandı.

Üneş, kulübün mali durumu hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Ekonomik anlamda uygun ve sportif anlamda fayda sağlayacak yabancı futbolcuları da kadromuzda tuttuk. Mickael Pote'yi de transfer ederek yabancı transfer konusunu yüzde 90-95 oranında netleştirdik. Sadece netleşmeyen Sunu var, onunla da müzakerelerimiz devam ediyor. Hocamız kadromuzda görmek istiyor. Kadromuzda tutabilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah şartları oluşturur kadromuzda tutarız."

Konuşmaların ardından 15 futbolcu kendilerini mavi-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeleri imzaladı.

Kaynak: AA / Spor

Erzurumspor Kulübü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title