Haberler

Erzurum: Yuva Ve Yurt Çocuklarına Yaz Aktiviteleri

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde koruma altındaki çocuklar, yaz mevsimiyle birlikte Akdeniz ve Ege'de düzenlenen kamplarda tatile gönderiliyor.

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde koruma altındaki çocuklar, yaz mevsimiyle birlikte Akdeniz ve Ege'de düzenlenen kamplarda tatile gönderiliyor.

Sosyal Hizmetler Erzurum İl Müdürü Kamil Kılıç, Erzurum'daki yuvalarda barınan çocukların 1 Temmuz itibariyle 15'er günlük dönemler halinde Muğla Fethiye'de tatile gönderildiğini açıkladı. 1-15 Temmuz tarihleri arasında Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'ndaki 34 çocuğun Fethiye'de kampa gönderildiğini belirten Kılıç, 16 Temmuz'da ise Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan 20 kızın yine Fethiye'de yaz kampına dahil olduğunu bildirdi.

Yuva ve yurtlarda barınan çocukları yaz dönemiyle birlikte piknik ve bu tür kamplara göndererek tatil imkanı sağladıklarını anlatan Müdür Kılıç, "Ailelerinin yanına gitmeyen tüm öğrencilerimizi bu aktivitelere dahil ediyoruz. Erzurum'da önümüzdeki hafta içerisinde çocuklarımızı Tortum Şelalesi'ne götüreceğiz" dedi.

Erzurum'daki yuva ve yurtlarda barınan yaklaşık 300 çocuğa en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını anlatan Kılıç, sosyal hizmet uzmanı, doktor ve hemşire konusundaki personel sıkıntısının giderilmesi için Genel Müdürlük'ten talepte bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title