Haberler

Erzurum: Yaylalı'dan Bakımevi ve Şevkat Evi'ne Ziyaret

- Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Büyükşehir Belediyesi Bakımevi ile Yakutiye Belediyesi Şükrü Azak Şevkat Evi'ni Ziyaret Etti.

- Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Büyükşehir Belediyesi Bakımevi ile Yakutiye Belediyesi Şükrü Azak Şevkat Evi'ni ziyaret etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfi Turan ve AK Parti Dadaşkent Belde Kadın Kolları ile birlikte Bakımevi'ne gelen Başkan Yaylalı, yaşlılara çeşitli hediyeler takdim etti. Yaşlıların sevgi gösterisinde bulunduğu ve duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Vahdettin Yaylalı, bayramların sevgi, kardeşlik, barış ve huzur ikliminin hakim olduğu müstesna zamanlardan biri olduğunu söyledi.

Bayramlarda küçüklerin büyüklerini ziyaret edip, gönüllerini hoş tutmaları gerektiğini kaydeden Başkan Yaylalı, "Dadaşkent Belediyesi ve Belde Kadın Kollarımızla birlikte bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizin amacı burada barınan kimsesiz yaşlılarımızın gönüllerini hoş tutup, onları yalnız bırakmamak. Toplum olarak buralara karşı bazı sorumluluklarımız var. Bizler bu sorumluluklarımızı yerine getirmenin gayretindeyiz. Bu bayramda da yaşlılarımızı ziyaret edip, onların hayırdualarını almanın hazzını ve mutluluğunu yaşadık." dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfi Turan da, ziyaretlerin bayramlarla sınırlı kalmadığını fırsat buldukça bakımevine ve çocuk yuvalarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Dadaşkent Belediye Başkan Vahdettin Yaylalı ve AK Partililer daha sonra Şükrü Azak Şevkat Evi'ni ziyaret edip, burada barınanlarla bayramlaşıp bir süre sohbet ettiler.

(AA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title