Haberler

Erzurum Yakutiye'nin Öğrencileri Yaz Okuluna Başladı

Yakutiye'nin öğrencileri yaz okuluna başladı Merkez Yakutiye Belediyesi tarafından açılan 2 ay süreli yaz spor okulları başladı.

Yakutiye'nin öğrencileri yaz okuluna başladı

Merkez Yakutiye Belediyesi tarafından açılan 2 ay süreli yaz spor okulları başladı. Okulları tatile giren öğrenciler, futbol, yüzme, jimnastik, boks, buz pateni dallarında eğitim alacaklar.

Geleneksel yaz spor okulları sayesinde öğrencilerin doğayla iç içe çeşitli dallarda eğitim alacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Korkut, yaz okullarına ilçede oturan ve yaşları 6-14 arasında değişen öğrencileri aldıklarını bildirdi. Her dal için 100 öğrenci kabul ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ali Korkut, "Çocuklarımız 5 ayrı dalda, alanlarının en iyileri eğiticiler gözetiminde 2 ay süreyle eğitim alacaklar. Bir yandan bir spor dalında gelişim sağlarken, aynı zamanda internet başında ziyan olmaktan da kurtulacaklar. Çocuklarımızın ilgili spor dalına uygun kıyafetleri, spor çantaları belediyemiz tarafından sağlanmaktadır. Yine çocuklarımızın servis hizmeti ve diğer ihtiyaçları da karşılanmaktadır. Çocuklara meyve suyu ve süt ikramı yapılıyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yakutiye Belediyesi Ali Korkut Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title