Haberler

Erzurum - Vali Azizoğlu'nu Karşılama Kuyruğu

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Bartın'dan Erzurum'a atanan Vali Seyfettin Azizoğlu, bugün kente gelerek görevine başladı. Vali Azizoğlu karşılanması sırasında uzun kuyruk oluştu.

Bugün sabah saatlerinde uçakla Erzurum'a gelen Vali Seyfettin Azizoğlu'nun isteği üzerine havalimanında sadece Vali Yardımcı Levent Kepçeli, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve İl Jandarma Komuta Albay Mustafa Çelik karşıladı. Eşi ve bir çocuğu ile birlikte Paşalar Caddesi'ndeki konağına giden Vali Seyfettin Azizoğlu burada bir süre dinlendikten sonra saat 10.30'da Valilik makamına geçti. Burada yapılan karşılama töreninde daire müdürleri ve STK temsilcileri uzun kuyruk oluşturdu. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşan Vali Azizoğlu, kuyruğun sonunda kendisini bekleyen polis mangasını selamladı.

Daha sonra makamına geçen Vali Seyfettin Azizoğlu basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Kendisinden önce görev yapmış olan ve şehre önemli katkılarda bulunan Vali Ahmet Altıparmak'a teşekkür eden Vali Azizoğlu şöyle konuştu:

"Tarih bu tarih. Erzurum Valiliği görevine başlıyorum. Allah utandırmasın inşallah. Nasıl ki Anadolu eski dünyanın kilidiyse, Erzurum'da Anadolu'nun kilididir. Anadolu'da huzur olursa, Anadolu'da kalkınma gelişme olursa, bütün coğrafyada yakın coğrafyada da huzur barış olacağı gibi, Erzurum'da da gelişme ve kalkınma olursa Erzurum'da huzur olursa çevresindeki illerde de çevresinde ki bölgelerde de aynı mana da huzur kalkınma ve gelişme olacaktır. O sebeple bölgemizin lokomotifi olan Erzurum'un şu ana kadar devam eden yatırımlarının hızla tamamlanıp bölgenin cazibe merkezi olmasına Erzurum'un bölgenin sanayi ve ticaret merkezi olmasına yönelik çalışmalarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de hızla devam edeceğiz. Bu vesile ile benden önce görev yapmış olan çok değerli ağabeyimiz, valimiz Ahmet Altıparmak'a da teşekkür ediyorum. Erzurum'umuza yapmış oldukları önemli ve değerli katkıları dolayısıyla. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. İnşallah bende ondan aldığım bu bayrağı benden sonra gelecek olan arkadaşıma en iyi şekilde teslim etmek için gayret etmiş olacağım. İnşallah Allah utandırmaz hep beraber Erzurum'a ve memleketimize hizmet etmiş olacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Karabörk Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title