Haberler

Erzurum: Uluslararası "Avrasya Sirki" Erzurum'da

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası sirki, Erzurum'da dün gece yaptığı gösterilerle izleyenlerin beğenisini topladı.

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası sirki, Erzurum'da dün gece yaptığı gösterilerle izleyenlerin beğenisini topladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla kente gelen Avrasya Sirki, Aziziye Parkı içerisinde açtıkları çadırda çeşitli gösterileriyle seyircileri hem eğlendirdi hem de heyecanlandırdı. Türkiye'nin uluslararası standartlara sahip ilk sirki olma özelliğini taşıyan Avrasya Sirki, çocuklar kadar yetişkinler tarafından da zevkle izlendi. Isıtmalı sirk çadırında dünyaca ünlü akrobatların sergilediği figürler, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Akrobasi ve denge gösterileri kadar eğitimli hayvanların, ateşbazların ve palyaçoların gösterileri, küçük izleyicilerden büyük alkış aldı. Ayrıca sirkin 1.5 yaşındaki minik oyuncusunun yaptığı hareketler, izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

3 gün boyunca Erzurum'da gösteri yapacak olan sirkte, palyaçolar, akrobasi ve denge gösterileri, piton yılanları, lastik kızlar, yüksek hava gösterileri, kılıç yutanlar ve jimnastik gösterileri gibi şovlar yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title