Haberler

Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Oryantasyon Eğitimi Verildi

Güncelleme:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen Akademik ve Sosyal Oryantasyon Programı, 7 Kasım 2013 günü Merkezi Derslikler Binamız Konferans Salonu'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Can, Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Doç. Dr. Hasan Türkez, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ebul Muhsin Doğan, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Daştan'ın da aralarında bulunduğu geniş katılımcı kitlesine Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ömer Akbulut da eşlik etti.

İİBF Öğrenci Toplulukları yöneticisi Büşra Kaplan ve Elanur Çağatay'ın konuşmaları ile başlayan programda, İİBF Dekanı Prof. Dr. Özer de öğrencilerine hitap etti. Oryantasyon eğitiminin önemine değinen Prof. Dr.Özer; yapılan bu tür programların başarılı bireyler yetiştirmedeki rolüne vurgu yaparak öğrencilerden başarılı ve azimli olmalarını istedi.

ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı ise konuşmasında ETÜ öğrencileri için yapılan çalışmaları, ETÜ'nün kuruluşundan bu yana gelinen noktayı detaylı bir şekilde anlattı. Kendisinin de bir İktisat Profesörü olduğunu hatırlatan Rektör Yaylalı İİBF öğrencilerinin vizyon ve misyonunun nasıl olması gerektiğini anlattı ve öğrencilerine güvendiğini sözlerine ekledi.

Üniversite içinde ve dışında farklı alanlarda başarılı olarak dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği programda Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Kaya da Tebrik ve Teşekkür Belgesi aldı.

17. Finans Sempozyumunda, "Politik Risk Yatırımcının Dikkate Alması Gereken Bir Risk Midir? Borsa İstanbul Örneği" konu başlıklı bildirisi ile En İyi Bildiri sıralamasında üçüncü olan Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Kaya' ya Tebrik ve Teşekkür Belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Muammer YAYLALI verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muammer Yaylalı Bayram Şahin Hüseyin Özer Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title