Haberler

Erzurum: Oltu Sanayi Esnafı Camisine Kavuştu

Günlük İbadetlerini Yapmakta Zorluk Çeken Oltu Sanayi Sitesi Esnafı Yeni Camisine Kavuştu.

Günlük ibadetlerini yapmakta zorluk çeken Oltu Sanayi Sitesi esnafı yeni camisine kavuştu.

Şehir merkezine uzak olması nedeniyle ibadetlerini yapmakta bir hayli zorluk çeken sanayi esnafı, Fahri Macit isimli hayırsever vatandaşın yaptırdığı cami ile bu sıkıntıdan kurtuldu.

Sanayi esnafının sıkıntısını gideren hayırsever vatandaş Fahri Macit, caminin masrafının büyük bir bölümünü kendisinin , geri kalan kısmı ise Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek tarafından karşıladığını söyledi.

Oltu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Halk Eğitim Müdürü Yakup Koçak’ın katıldığı açılışta sanayi esnafı da hazır bulundu.

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Fahri Macit'e teşekkür ederken İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise “Sanayi sitesinin ihtiyacı olan ve bu güzel esere imzasını atan başta Fahri Macit'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Camiinin tamamlanamayan tuvaletlerinin yapımını üstlenen Kaymakam Yaran ve Başkan Ziyrek, açılış kurdelesini Fahri Macit ile birlikte kesti. Bu arada Oltu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fahri Macit'e bir plaket verildi

(DMA-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title