Haberler

Erzurum: Oltu Lisesi'nden Kupa Sergisi

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde Oltu Lisesi'nde, 2005-2006 eğitim-öğretim yılı içerisinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı olan öğrencileri için yemekli müzik-eğlence programı düzenlendi.

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde Oltu Lisesi'nde, 2005-2006 eğitim-öğretim yılı içerisinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı olan öğrencileri için yemekli müzik-eğlence programı düzenlendi.

Oltu Öğretmenevi'nde düzenlenen geceye; Oltu İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman, İlçe Spor Müdürü Mustafa Ceylan ile okul öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı. Gecede 2005-2006 eğitim-öğretim yılı içerisinde çeşitli dallarda almış olduğu toplam 33 adet kupa ve madalya sergilendi. Oltu Lisesi Müdürü Necati Koçak, okulun dünü ve bugünü hakkında kısa bir sunum yaparak, eğitimde başarının sadece ÖSS ile sınırlandırılmasının çok doğru olmadığını ileri sürdü. Okul Müdürü Koçak, "Bugün Türkiye genelinde ÖSS açısından yapılan değerlendirmelerde okulumuz çok fazla sayıda öğrenci belki üniversiteye gönderemiyor ancak sportif dallarda ilçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ediyor. Sporun her branşında varız diyoruz ve burada sergilenen bu kadar kupa ve madalya siz değerli öğrenci ve öğretmenlerimizin emeklerinin en açık göstergesidir. Bu kadroyla daha büyük başarılara imza atacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Oltu İlçe Emniyet Müdür Alper Uzman ise, alınan başarılarda emeği geçenleri kutlayarak, "Gençlerimizin spora olan sevgisini, yatkınlığını değerlendirerek onların elinden tutmak çok önemli. Herhangi bir spor dalıyla ilgilenen öğrencilerin toplum içerisindeki davranışı, hal ve hareketleri de hemen fark ediliyor. 'Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' sözünü rehber edinen sizleri yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Programda daha sonra, dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. Programın son kısmında ise öğrenciler şiirler okuyup, türkü söyleyerek halay çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title