Haberler

Erzurum: Oltu'da Fakir Öğrenciler Yararına Çay Partisi

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde Kaymakam Ömer Lütfü Yaran'ın eşi Çiğdem Yaran, fakir öğrenciler yararına bir çay partisi düzenledi.

Erzurum'un Oltu İlçesi'nde Kaymakam Ömer Lütfü Yaran'ın eşi Çiğdem Yaran, fakir öğrenciler yararına bir çay partisi düzenledi.

Oltu Öğretmenevi Yemek Salonu'nda düzenlenen çay partisine öğrenci velileri ve Oltulu bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Çay partisinde Oltulu bayanlara hitaben bir konuşma yapan bayan Yaran, "İnsan en yüce değerdir. İnsana yapılan yatırım, ülkenin aydınlık yarınlara ulaşmasında en büyük katkı payı sağlayacaktır. Aydınlık geleceğin kurulabilmesinin anahtarı eğitimdir"dedi. Eğitimin insanlar için bilgi, deneyim ve çağdaşlık açısından büyük öneme sahip olduğunu belirten Çiğdem Yaran, "Karanlığa ve bilgisizliğe karşı verilecek savaş ancak eğitimle kazanılabilir. Çağdaş eğitim en değerli varlığımız olan çocuklarımızın dünyaya bakışını belirleyerek ve onlara mutlu yarınların kapılarını açacaktır" diye konuştu.

Bu arada, tertip komitesi, çay partisinden elde edilen gelirin tamamının Atatürk İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretim gören fakir aile çocukları yararına kullanılacağını açıkladı.

Çay partisine gelen davetlilere, öğrenci velilerinin evlerinde hazırlamış oldukları çeşitli yiyecek ve içecekler ikram edilirken, davetliler, müzik eşliğinde halaylar çekerek eğlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title