Haberler

Erzurum Minik Zeynep, Buzdolabı İçerisindeki Suda Boğuldu

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 15 aylık Zeynep Çakmak, hayvanlar için içme suyu olarak kullanılan buzdolabı içerisindeki suda boğularak hayatını kaybetti.

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 15 aylık Zeynep Çakmak, hayvanlar için içme suyu olarak kullanılan buzdolabı içerisindeki suda boğularak hayatını kaybetti.

Olay, geçen 14 Ağustos günü saat 16.15 sıralarında Karaçoban'a 20 kilometre uzaklıktaki Dedeören köyünde meydana geldi. Kevser-Selman Çakmak çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Zeynep Çakmak, evlerinin önünde hayvanlar için yalak haline dönüşütürülen su dolu eski buzdolabının içine düştü. Minik Zeynep'in kaybolduğunu fark eden yakınları, etrafı aramaya başladı. Yakınları, Zeynep Çakmak'ı eski buzdolabının içerisine yüz üstü olarak cansız şekilde buldu. Köye çağrılan 112 ekiplerinin tüm müdahalelere rağmen, Zeynep Çakmak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Minik Zeynep'in cenazesi Erzurum Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası olay günü köy mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, acılı dede Nasrettin Çakmak, "Eşim hayvanları içeriye almak için dışarıya çıktığında torunum Zeynep de dışarıya çıkmış. Kendisi daha yeni yeni yürümeye başlamıştı. Buzdolabının içerisine nasıl düştü bilmiyoruz. Herşey 5 dakika içerisinde oldu. Bzdolabın içerisinde 20 santim su varmış, çok üzgünüz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaçoban Erzurum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title