Haberler

Erzurum Liselilerden Sarıkamış Simülasyon Merkezi Projesi

Liselilerden Sarıkamış simülasyon merkezi projesiKars Alparslan Anadolu Lisesi öğrencileri Muhammed Ali Çelik ve Erdi Oran, Sarıkamış Harekatı'nı gelecek nesillere de aktarmak amacıyla 'Sarıkamış Harekatı Simülasyon Merkezi (SHSM 1914) projesi hazırladı.

Liselilerden Sarıkamış simülasyon merkezi projesi

Kars Alparslan Anadolu Lisesi öğrencileri Muhammed Ali Çelik ve Erdi Oran, Sarıkamış Harekatı'nı gelecek nesillere de aktarmak amacıyla 'Sarıkamış Harekatı Simülasyon Merkezi (SHSM 1914) projesi hazırladı. TÜBİTAK'ın Erzurum'da düzenlediği Bilim Fuarı'nda sergilenen proje katılımcılardan büyük ilgi gördü. Her yıl düzenlenen anma programına katılan binlerce insanın atalarının ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığına bir kez daha tanık olduğunu anlatan Muhammet Ali Çelik, Biz de araştırma ekibi olarak Sarıkamış'ta yaşananları gelecek nesillere aktarmak için simülasyon projesini hazırladık. Bu projenin gerçekleştirilmesi hem ülkemiz hem de şehrimiz açısından önemlidir dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Ali Sarıkamış Erzurum Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title