Haberler

Erzurum Köyüne Dönen Gurbetçi, Kuşkonmaz Üretimine Başladı Hd

Denizden topladığı taşlara hayat verip, harikalar yaratıyor

Denizli'de yaşayan 36 yaşındaki Özden Duruhan, deniz kıyılarından topladığı taşları boyayıp başta tablo olmak üzere çeşitli hediyelik eşyaya çeviriyor. Ortaya çıkan ürünler, beğeni topluyor.

Sağlık Müdürlüğü'nde uzman olarak çalışan Özden Duruhan'ın deniz kıyılarındaki taşları toplama merakı 8 yıl önce başladı. Tatil için özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarını tercih eden Duruhan, deniz ve sahillerdeki ilginç taşları görünce toplamaya başladı. Lise dışında resim eğitimi almamasına rağmen el becerisinin yüksek olduğunu fark eden Duruhan, taşları çeşitli renklerde boyamaya başladı. Ayrıca boya kullanmadan taşın özelliği ve rengine göre tasarımlar da yapan Duruhan'ın ortaya koyduğu ürünler, beğeni topladı.

AMACI SERGİ AÇMAK

Yaptığı eserleri arkadaşlarına hediye ettiğini, yaptığı ürünlerin kendisini yansıttığını belirten Özden Duruhan, Taş boyama sanatı benim için çok güzel bir hobi oldu. Bir hobiye emek verdiğinizde, bazen hiç farkında olmadan size yeni yollar açılıyor; yeni yetenekleriniz ortaya çıkıyor. Taşlarla şimdilik çok keyifli magnetler, dekoratif taşlar, tablolar yapıyorum. Hep arkadaşlarıma, yakın çevremdekilere özel hediyeler yapmayı sevmiş ve tercih etmişimdir. El becerilerimi sergilemeyi, o objeye bakıldığında benden bir şeyler yansıtmasını seviyorum. Taşlarla henüz yolun başındayım ama her şey hayal etmekle başlarmış. Ben de ileride önce bir sergi açmayı planlıyorum. Enerjimi öyle bir yansıtmışım ki arkadaşlarımdan yakın çevremden artık kim taş görürse hemen beni hatırlıyor, bana taş topluyor. Özellikle deniz kıyısından dönenler taş varsa elleri boş gelmiyor diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Akdeniz Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title