Haberler

Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybolcuları 3. Lige Terfi Maçlarında 3. Oldu

Sivas’ta yapılan Türkiye Voleybol üçüncü ligine terfi maçlarında Erzurum Gençlik spor kulübünün bayan voleybolcuları son maçında Ordu İdmanyurdu spor önünde aldığı mağlubiyetle üçüncü lig kapısından döndü.

Turnuvanın ilk iki maçında Erzincan ve Sivas illerinin takımlarını aynı skorlarla (3-1) mağlup ederek, büyük bir avantaj elde eden Gençliksporlu voleybolcular daha sonra Vakıf Bank Güneş Sigorta ve Ordu İdmanyurdu önünde aldığı mağlubiyetlerle turnuvada üçüncü oldu. 5 takımın katılımı ile başlayan tunvuvada, en kısa boylu takım olarak gözüken Genlik spor kulübü bayan voleybolcuları buna rağmen sergilediği güzel oyunla Sivas 4 Eylül spor salonunu dolduran yüzlerce spor severi kendine hayran bıraktı.

Gençlikspor kulübü Antrenörü Aytekin Gültekin, sporcularının bu turnuvada istediği oyunu sergilediklerini belirterek, "Bizim acelemiz yok. Bu sene olmaz önümüzdeki sezon olur, ama mutlaka bu oyuncularımla üçüncü lige merhaba diyeceğiz" dedi.

Sporcuların Sivas’ta düzenlenen Türkiye üçüncü ligine terfi maçlarında üçüncü olmaları bile bana göre başarıdır diyen Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, " Eğer bu sporcularımız Sivas’ta üçüncü ligi son maçta kaybediyorsa önümüzdeki sezonun banko şampiyonu Gençlikspordur. Artı çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı buna göre yapacağız. Gençlikspor kulübünü mutlaka ama mutlaka üçüncü lige taşıyacağız, bunuda başarılı hocamız ve sporcularının sayesinde yapacağız. Bu sene üçüncü lige çıkmaları çokta önemli değil. En azında bir turnuva gördüler, maç tecrübeleri azda olsa arttı” diye konuştu.

(AA-Y)

28.06.2007 16:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title