Haberler

Erzurum: Erzurumlu Şampiyon Sporculara Ödül

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Türkiye Şampiyonası ve İl Yarışmalarında, Çeşitli Branşlarda Derece Alan Sporcuları Makamında Kabul Ederek Ödüllendirdi.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Türkiye Şampiyonası ve il yarışmalarında, çeşitli branşlarda derece alan sporcuları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Okullararası Türkiye Şampiyonaları'nda Erzurum'a şampiyonluklar kazandıran boksörler, atletler ve il içerisinde il birincisi olan bayan futbol takımı; Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhammer Cindilli, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serap Geneşke, Futbol Federasyonu Bölge Antrenörü Necdet Gümüşenek, Boks İl Temsilcisi Aydın Dumlu ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri nezaretinde Erzurum Valisi Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Ziyarette şampiyon boksörlere, antrenörlerine, atletlere birer altın, bayan futbol takımına birer takım eşofman ve futbol topu hediye edildi.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, yaptığı açıklamada, "Erzurumlu sporcularımız gerçekten çok başarılı. Tahmin ediyorum ki, daha uzun yıllar Erzurum ilini böyle Türkiye Şampiyonlukları'nda ilk sırada tutacaklardır. Çünkü gördüğüm kadarıyla altyapı sağlam. Zaten sporda istenen ve beklenen olayda budur, altyapı sağlam oldu mu başarı kendiliğinden gelir. Ancak benim sizlerden isteğim, hocalarınızın dediklerini yapın, yiyeceklerinize dikkat edin, Erzurum'u ve ülkemizi uluslararası müsabakalarda da ilk sıralara taşıyın. Artık Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa ve Dünya şampiyonluklarını da sizlerden bekliyorum" diye konuştu.

Okullararası Lise Gençler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Atatürk Lisesi öğrencisi ve Gençlikspor Kulübü sporcularından Ulus Kaya, Murat Korkmaz, Gençliksporlu boksör Abdullah Çelik ile 24 Aralık tarihinde Konya'da yapılan Okullararası Türkiye Kros Şampiyonası'nda Ömer Nasuhi Bilmen İlköğretim Okulu öğrencileri ve Gençliksporlu atletler, Türkiye şampiyonu olmuşlardı. Bu arada, bayanlar futbol turnuvasında da Spor Lisesi öğrencileri, bütün rakiplerini mağlup ederek il birincisi olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title