Haberler

Erzurum: Erzurum Mahalli Cirit Ligi Müsabakalarında Son Hafta Heyecanı

Erzurum Mahalli Cirit Ligi karşılaşmaları, hafta sonu yapılacak müsabakalarla sona eriyor.

Erzurum Mahalli Cirit Ligi karşılaşmaları, hafta sonu yapılacak müsabakalarla sona eriyor.

Süper Lig ve 1. Lig olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılan cirit müsabakalarında, bu hafta yapılacak müsabakalar sonunda ligden düşecek ve Süper Lig'e yükselecek takımlar belli olacak. 14 takımın 3 grupta mücadele ettiği 1. Lig müsabakalarının sonunda gruplarında birinci olan ekipler, daha sonra kendi aralarında karşılaşacak. Maçlar sonunda en fazla puanı alan ilk 2 takım, Süper Lig'e yükselecek. Cirit Süper Ligi'nde ise gruplarında ilk 4 sırada yer alan takımlar, daha sonra kendi aralarında karşılaşacak. Müsabakalar sonunda ilk 2 sırada yer alacak takımlar, grup müsabakalarında Erzurum'u temsil etmeye hak kazanacak. Bu arada, Süper Lig'de son iki sırada yer alan takımlar ise lige veda ederek 1. Lig'e düşecek.

Öte yandan, cirit müsabakalarında 2005-2006 sezonunun son haftasında 17 Haziran Cumartesi günü, Erzurum Atlıspor-Akıncılar, Ejder Atlıspor-Haydarhan, 18 Haziran Pazar günü ise, Dereboğazı Atlıspor-Kombinaspor, Ilıca Atlıspor-Ortadüzü takımları karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title