Haberler

Erzurum: Erzurum İl Genel Meclisi Çalışmalarına Başladı

Erzurum İl Genel Meclisi, bugün Vali Celalettin Güvenç'in açış konuşmasıyla yeni dönem çalışmalarına başladı.

Erzurum İl Genel Meclisi, bugün Vali Celalettin Güvenç'in açış konuşmasıyla yeni dönem çalışmalarına başladı.

Özel İdare binasındaki Meclis Salonu'nda toplanan meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Erzurum Valisi Celalettin Güvenç "Doğusuyla, batısıyla insanların yüzünü güldürmek isteyen herkesin Erzurum üzerinde titremesi lazım'' dedi.

Konuşmasında AB'ye uyum için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Celalettin Güvenç, Erzurum'da 2 yıl içerisinde yapılan çalışmaları anlattı. Vali Güvenç, "Erzurum önemli bir şehirdir. Erzurum titrenmesi gereken bir şehirdir. Bu nedenle bu memlekete borcu olan, bayrağından gurur duyan insanların bu memleketin birlik ve beraberliğini isteyen, doğusuyla, batısıyla insanların yüzünü güldürmek isteyen herkesin Erzurum'a titremesi lazım. Geçtiğimiz 2 yıl kısa bir süre değildir. Geçtiğimiz bu dönemde meclisin özel idaremiz ve tüm kurum ve kuruluşlarımızın Erzurumumuz'a layık olduğunu hizmeti, iktidarıyla, muhalefetiyle, birlik ve beraberlik içerisinde yapmıştır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title