Haberler

Erzurum: Erzurum'da Yerel Yönetimler

- Erzurum'da Dün ve Önceki Gün Etkili Olan Sağanak Yağmur ve Dolu En Fazla Kazım Karabekir Beldesi'ndeki Gecekondu Mahallelerini Vurdu.

- Erzurum'da dün ve önceki gün etkili olan sağanak yağmur ve dolu en fazla Kazım Karabekir Beldesi'ndeki gecekondu mahallelerini vurdu.

Dolu ve yağmurla birlikte büyük hasara uğrayan beldede yollar ve evler su altında kaldı. Binaların özellikle bodrum katlarının etkilendiği yağmurlarda evlerin içine dolan kanalizasyon suları nedeniyle bazı evler oturulamaz hale geldi.

Selin etkili olduğu mahalleleri gezen Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, evlere dolan suyun boşaltılmasını sağlayarak vatandaşların mağdur olmalarını önledi.Oluşturulan Hasar Tespit Komisyonu tarafından bölgenin incelendiğini söyleyen Başkan Şahin, "Yağmurun etkili olacağını tahmin ettiğimiz için ekiplerimizi hazır tutuyorduk. Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri, İtfaiye Dairesi Başkanlığımız ile organizeli bir çalışma ile büyük bir felaketin önüne geçtik. Umarım bundan sonra böyle bir felaket yaşamayız" diye konuştu.

(AT-İRT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title