Haberler

Erzurum: Erzurum'da Yerel Yönetimler

- Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Aslan, Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı'yı Makamında Ziyaret Etti.

- Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Aslan, Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı’yı makamında ziyaret etti.

Hizmet iş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, Öz Gıda İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Özkan Günsüz ve Hizmet İş Sendikası Şube Sekreteri Niyazi Bingöl ile birlikte belediyeye gelen Mahmut Aslan, Başkan Yaylalı’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dadaşkent Belediyesi’nin işçi hakları konusunda örnek tavır sergilediğini belirten Mahmut Aslan, “Sayın başkanımızın işçi hakları konusunda gösterdiği hassasiyet bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kendisine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye personelinin maaşını ve ikramiyesini zamanında aldığını kaydeden Aslan, “İşçisinin, memurunun ve tüm personelinin hakkını koruyan başkanların başarısız olması mümkün değildir. Dadaşkent’in hizmet bakımından gösterdiği başarı, başta sayın başkan olmak üzere tüm personelin eseridir. Bu başarıların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Vahdettin Yaylalı da, belediyecilikte ekip ruhunun önemine vurgu yaparak, “Alın teri kutsaldır. Bunun için personelimizin hakkını tam ve zamanında vermeyi prensip edinmiş durumdayız. Çünkü biz belediyecilikte ekip ruhunun önemini iyi biliyoruz. Beldemiz için bir hizmet seferberliği başlatmışken, işçi ve memurumuzu da kesinlikle mağdur etmiyoruz” diye konuştu.

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Hizmet İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Aslan’a ziyareti anısına bir Oltu Taşı tespih hediye etti.

(AT-İRT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title