Haberler

Erzurum: Erzurum'da Yerel Yönetimler

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Palandöken Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, Palandöken Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ile birlikte beldeyi dolaşan Vali Güvenç, Palandöken Belediyesi tarafından spor kompleksi yaptırılan Hanımlar Parkı'nı gezdi. Yeşil alanların çoğaltılmasını, yeni parkların yapılmasını takdirle karşıladığını ifade eden Vali Güvenç, "Yeşil alanlar modern şehirciliğin birer göstergesidir" dedi. Yenişehir'deki belediyecilik hizmetlerinin göz doldurur seviyede ilerlediğini ifade eden Vali Güvenç, "Belediye başkanlarından istediğim belediyecilik hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar götürmeleridir. Bu anlamda Palandöken Belediyesi'nin çalışmalarını izliyor ve takdir ediyorum" diye konuştu. Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal da, yaptığı açıklamada, 2 yılı aşkın bir süredir görev yaptıklarını, özellikle yeşil alanlara ayrı bir yer ve önem verdiklerini söyledi. Asfaltından, karosuna, bordürüne ve yeşil alanlarına kadar Yenişehir'in bütün mahallelerinde Palandöken Belediyesi'nin hizmet verdiğini ifade eden Birdal, "Sayın valimizin hizmetlerimizi denetlemesi, incelemesi bizi onurlandırmıştır. Bu tür incelemeler hem bizlerin hem de çalışma arkadaşlarımızın çalışma azmimizi artırmaktadır. Sayın valimizin desteğini çok önemsiyoruz. Amacımız aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmektir. Bütün çabamız budur. Kısıtlı imkanlarla çalışıyoruz. Yenişehir belde konumunu çoktan geçmiş bırakın ilçeyi il seviyesine gelmiştir. Belde belediyesi imkanlarıyla sorunları çözmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Vali Güvenç, Palandöken Belediyesi Meclis salonunda doğalgazın yaygınlaştırılması amacıyla apartman yöneticileri, Yenişehir'deki muhtarlar ve Palen şirketinin yöneticileriyle de bir toplantı yaptı. Vali Güvenç, apartman yöneticilerinden ve muhtarlardan biran önce doğalgaza geçilmesi için çabalarının olmasını istedi.

Başkan Birdal, yaptığı konuşmada, Erzurum'da hava kirliliğinin ciddi boyutlarda olduğunu, doğalgazın hava kirliliğine kesin çözüm olduğunu belirterek, vatandaşların biran önce doğalgaza geçmelerini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title