Haberler

Erzurum: Erzurum'da Yerel Yönetimler

- Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce, Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Bu Yıl 2.'ncisi Düzenlenen "Şehir ve Medeniyet" İsimli Gecede Tasavvuf Musikisi Sanatçılarından Erkan Mutlu, İlahilerle, Hayranlarına Unutulmaz Dakikalar Yaşattı.

- Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu yıl 2.'ncisi düzenlenen "Şehir ve Medeniyet" isimli gecede tasavvuf musikisi sanatçılarından Erkan Mutlu, ilahilerle, hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı.

Dadaş Sinema Salonu'nda düzenlenen "Şehir ve Medeniyet" etkinliklerinin ilk gününde sahneye çıkan Türk tasavvuf musikisi sanatçılarından Erkan Mutlu, Erzurum'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti. Erkan Mutlu, "Erzurum seyircisinin kalitesi beni her zaman mutlu etmiştir. Böyle kaliteli bir kitle karşısında olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Yaklaşık bir saat kadar sahnede kalan Mutlu'ya konser sonrasında Vali Celalettin Güvenç, plaket verdi. Lala Paşa Camii imam hatiplerinden hafız Musa Dağ'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, belediye olarak amaçlarının rutin hizmetlerin dışında halka kültürel ve sanatsal etkinliklerle de hizmet etmek olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Ramazan süresince Erzurum halkına ayrı bir atmosfer yaşatılacağını belirtti. Ramazan boyunca Dadaş Sineması’ndaki etkinliklerden halkın ücretsiz yararlanacağını vurgulayan Başkan Küçükler, Aziziye Parkında kurulacak iftar çadırında ise 2 bin yoksula iftar yemeği verileceğini açıkladı. Ramazan etkinliklerinde Erkan Mutlu, Ömer Karaoğlu, Bedirhan Gökçe, Uğur Arslan gibi sevilen sanatçıların yer alacağını belirten Başkan Küçükler, “ Halkımıza geçtiğimiz Ramazan ayı olduğu gibi unutamayacakları bir Ramazan daha yaşatacağız.” diye konuştu.

(AA-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title