Haberler

Erzurum: Erzurum'da Voleybol Atağı

- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce Gençlik spor kulübüyle ortaklaşa yürütülen voleybol çalışmaları devam ediyor.

Okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenör Aytekin Gültekin nezaretinde Evliya Çelebi, Nihat Kitapçı, İbrahim Hakkı İlköğretim Okulları ile Dedeman Turizm ve Otelcilik ve 3 Temmuz Lisesi'nde voleybol seçmeleri yapıldı.

Erzurum’da özellikle voleybola olan ilginin fazla olduğuna dikkat çeken antrenör Aytekin Gültekin, son günlerde voleybola olan ilginin daha da büyüdüğünü ve voleybolun ilerleyen yıllarda gözde branşlar arasına gireceğini kaydetti.

Erzurum'da volaybol sporunda altyapının temelini atmak için okullarda seçmeler yaptıklarını söyleyen Aytekin Gültekin, "İlimizde voleybolün gelişmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar’ın çabaları karşısında diğer kulüp yöneticilerin de voleybola destek vermelerini arzu ediyorum. İnanıyorum ki değerli kulüp yöneticileri voleybol konusunda bizlerle aynı düşünceleri taşıyarak, voleybolün gelişmesinde önemli rol oynayacaklardır." dedi.

Erzurum’da salon sporlarında son yıllarda önemli yol katedildiğini vurgulayan Antrenör Gültekin, "Voleybolün istenilen seviyeye gelebilmesi için kulüpler ve okulların ortaklaşa çalışması ve Ezurum gençliğini kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor salonlarına çekmenin yolunun bu işbirliğinden geçtiğine inanıyorum." diye konuştu.

(AT-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title