Haberler

Erzurum: Erzurum'da İki Aile Arasında Alacak- Verecek Yüzünden Çıkan Kavga Meydan Muharebesini Aratmadı

- Erzurum'da İki Aile Arasında Alacak -Verecek Meselesi Yüzünden Çıkan Kavgada Döner Bıçakları ve Sopalar Havada Uçuşurken, Kavgaya Müdahale Eden Polis Memuru Döner Bıçağıyla Kafasından Yaralandı.

- Erzurum'da iki aile arasında alacak -verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada döner bıçakları ve sopalar havada uçuşurken, kavgaya müdahale eden polis memuru döner bıçağıyla kafasından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 12. 30 sıralarında Kongre Caddesi, Nazik Çarşısı'nda meydana gelen olayda, iki aile arasında alacak- verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kadın ve çocukların da karıştıkları kavgada döner bıçakları ve sopalar kullanılırken, bazı işyerlerinin camları darmadağın oldu.

Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri zor anlar yaşarken, bu sırada arada kalan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru, kafasına aldığı döner bıçağı darbesiyle yaralandı. Polis, bunun üzerine biber gazı kullanarak taraflara müdahale ederken, olay yerine giden çok sayıda takviye polis ekipleri yaka, paça zanlıları gözaltına aldı.

Polisin gözaltına aldığı sırada zanlıları kurtarmak için kadınlar da taşkınlık çıkarırken, ortalık savaş alanını andırdı. Çok sayıda döner bıçağı ve sopanın ele geçirildiği olay sonrasında 1'i polis memuru olmak üzere toplam 10 kişi yaralanırken, çok sayıda zanlı yakalanarak, karakola götürüldü.

(AA-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title