Haberler

Erzurum: Erzurum'da "Gençler ile El Ele Geleceğe" Projesi

- Erzurum Kalkınma Vakfı Proje Komisyonu Tarafından Sürdürülen Başbakanlık Dpt, AB Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans'ın Teşvik Ettiği Gençler ile El Ele Geleceğe Projesi Final Programı ile Son Buldu.

- Erzurum Kalkınma Vakfı Proje Komisyonu tarafından sürdürülen Başbakanlık DPT, AB Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajans'ın teşvik ettiği gençler ile el ele geleceğe projesi final programı ile son buldu.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programın açılışında konuşan Erzurum Kalkınma Vakfı Proje Komisyonu Başkanı Mustafa Kenan Yılmaz: “Büyük önder Atatürk’ün gençlerimize hitaben söylediği “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” sözünü referans alarak, gençlerimiz var olan güçlerine vakıf, özgüven sahibi, dünya ile rekabet eden girişimci bireyler haline gelmeli, hayal kurmayı ve hayallerinin peşinde korkusuzca yürümeyi öğrenmelidir. Biz de bu fikriyatla yaptığımız fizibilite çalışmalarıyla mevcut konjonktürde gençlerimizin bir kısım sorunlarına çözüm yollarını içeren gençler ile el ele geleceğe projesinin hayalini kurduk. Kurduğumuz hayalin peşinden yürüdük ve hamdolsun bugünlere ulaştık. Gençlerimiz, yarınlarımız ,umutlarımız için hayal kurmaya ve peşinden gitmeye devam edeceğiz.” dedi.

Programda proje aktivitelerin anlatıldığı proje tanıtım filmi, proje aktiviteleri dahilinde olan halk oyunları , tiyatro gösterimi ve müzik dinletisi sergilendi.

Program, projeye destek olan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi.

(İRT-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title