Haberler

Erzurum: Erzurum'da Dondurma İzdihamı

Erzurum Kazım Karabekir Belediyesi'nce düzenlenen toplu sünnet ve nikah şöleninde dondurma izdihamı yaşandı.

Erzurum Kazım Karabekir Belediyesi'nce düzenlenen toplu sünnet ve nikah şöleninde dondurma izdihamı yaşandı.

Kazım Karabekir Belediyesi'nce geleneksel olarak yapılan toplu sünnet ve nikah şöleninin üçüncüsü bugün Şehitler Semti'ndeki Yanıkdere Şehitliği'nde yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şölende dağıtılan bedava dondurmadan almak isteyen çocuklar ve büyükler, adeta birbirlerini ezdi. Dondurma dağıtımı sırasında çocuklar arasında yaşanan kavga, vatandaşların müdahalesiyle önlendi. Bazı çocukların ezilme tehlikesi geçirdiği dağıtımda, zabıta memurları izdihamı önlemek için yoğun çaba harcadı.

Şölene Vali Vekili Kasım Yekeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Alt kademe Belediye Başkanları, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ömer Özyılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.Törende konuşan Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, geleneksel olarak gerçekleştirdikleri bu şölende bu yıl 250 çocuğun sünnet ettirileceğini, 40 çiftinde nikah törenlerinin yapılacağını açıkladı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Dursun Şahin, bir çiftin nikahını kıyarken, yetkililer de şahitlik yaptı. Bu arada çocukların ise özel bir hastanede belirlenen sıraya göre sünnet ettirileceği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title