Haberler

Erzurum 'Diriliş Ertuğrul' İzdihamı

'Diriliş Ertuğrul' izdihamıAtatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 12'incisi düzenlenen Kar Film Festivali için Erzurum'a gelen 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yönetmeni Metin Günay, senarist Mehmet Bozdağ, başrol oyuncusu Ertuğrul bey rolü ile Engin Altan Düzyatan ile ekip arkadaşları Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Cengiz Çoşkun ve Cavit Çetin Güner büyük bir ilgiyle karşılandı.

' Diriliş Ertuğrul' izdihamı

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 12'incisi düzenlenen Kar Film Festivali için Erzurum'a gelen ' Diriliş Ertuğrul' dizisinin yönetmeni Metin Günay, senarist Mehmet Bozdağ, başrol oyuncusu Ertuğrul bey rolü ile Engin Altan Düzyatan ile ekip arkadaşları Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Cengiz Çoşkun ve Cavit Çetin Güner büyük bir ilgiyle karşılandı.

Söyleşinin yapılacağı Atatürk Üniversitenin Kültür Merkezi'ne binlerce kişinin akın etmesi üzerine izdiham yaşandı. Salonda bazı gençler baygınlık geçirirken, yaşlılar ise ezilme tehlikesi yaşadı. Oyuncuların salondakileri sık sık, "Sakin olun, baskı yapmayın" diye uyarmasına rağmen izdiham engellenemedi. Yaklaşık 2 saat süren söyleşi de öğrenciler dizi ile ilgili merak ettiklerini sordu. Söyleşinin ardından Diriliş Ertuğrul dizisi yönetmeni, senarist ve oyuncuları geniş güvenlik önlemi altında salonun arkasından kaçırılırcasına götürüldü.

Diriliş Ertuğrul ekibi günün yorgunluğunu Kayakla Altama Kuleleri karşısındaki Hacı Baba lokantasına Erzurum'un meşhur çağ kebabını yiyerek attılar. Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de katıldığı yemekte dizi oyuncuları iş yeri sahibi Mikail Emeç'e, "Bu et bizi diriltti" diyerek teşekkür ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Diriliş Ertuğrul Erzurum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

metro:

Yaptığınızı organize ile halkı aptal yerine koyan üniversite yönetimiini kınıyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title