Haberler

Erzurum'dan Haleplilere Yardım

Erzurum'da düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 3 tır yardım malzemesi, Haleplilere ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Erzurum'da düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 3 tır yardım malzemesi, Haleplilere ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı öncülüğündeki yardım kampanyasında, yatak, battaniye ve gıda malzemelerinden oluşan 3 tır insanı yardım malzemesi toplandı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Yakutiye ilçesindeki İstasyon Meydanı'nda düzenlenen uğurlama töreninde, "Yurtlarından sürülmüş kardeşlerimizin ihtiyacı olan yardım malzemelerini gönderiyoruz. Zamanında birlikte kurtuluş mücadelesini verdiğimiz Suriyeli kardeşlerimiz şu anda zor durumda. Türk milleti ve Erzurumluların bunun şuurunda olması ve gençliğimizin de bunu görmesi bizi gururlandırdı" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Halep'e yardım elini uzattıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Valiliğimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve belediyemiz el ele verip kampanya başlattık. Oradaki kardeşlerimizin yardımına koşmaya çalışıyoruz ve bu yardımlarımız devam edecek. Yorgan, yatak, çocuk maması, çocuk bezi ve çeşitli gıda maddelerinden oluşan yardımlarımızı gönderiyoruz. Şimdi de ilaç firmaları ile görüşüyoruz ve özellikle çocukların hastalanması, beslenmesi ve gelişimi ile ilgili yardımlarımızı hızlı şekilde hayata geçirerek yardım tırlarımızı yola çıkaracağız. Bu soğuk havada insanımız yiyecek ve içeceğinden ayırıp yardım ediyor. Bu yardımda emeği geçen Erzurum halkına ve gençlik kolları teşkilatımıza teşekkür ediyorum."

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, yardım malzemelerinin yüklü olduğu tırlar, Suriye'ye gitmek üzere yola çıktı.

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Valiliği Yakutiye AK Parti Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title