Haberler

Erzurum'da Yoğun Kar Yağışı

Erzurum'da Bugün Sabah Saatlerinde Başlayan Kar Yağışı Sonrasında Şehir Merkezinde Kar Kalınlığı 15 Santimetreye Ulaştı.

Erzurum'da bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında şehir merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.

Kış Erzurum’u terketmedi. Bu sabah uyandıklarında beyaz örtüyle karşılaşan Erzurumlular, kar sürprizi yaşadılar. Kar kalınlığı şehir merkezinde 15 santimetreye ulaşırken, karayolları ve belediye ekipleri de kar temizleme çalışmasına koyuldular. Kar yağışı ile birlikte bazı yollarda buzlanma da meydana gelirken, Erzurum-Bayburt ve Erzurum-Çat-Bingöl istikametine giden araçların yola zincirsiz devam etmelerine izin verilmiyor. Batı bölgelerinde deniz ve güneş keyfinin başladığını, Erzurum'da ise kar yağışının bitmediğini ifade eden vatandaşlar, "Burası Erzurum. Nisan'da da kar yağar, Haziran'da da. Erzurum karla güzel" diye konuştular.

Öte yandan Erzurum'da bugün yapılacak bazı spor müsabakaları kar yağışı nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

(AA-İRT-Y) 09.04.2008 09:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title