Haberler

Erzurum'da Yıkım...

Erzurum'da Yıkıma Direnen Kadınla,durumu İzah Etmek İçin Konuşmaya Çalışan Zabıta Görevlisi "Sus", "Sus" Tepkisiyle Karşılaştı.

Erzurum'da yıkıma direnen kadınla,durumu izah etmek için konuşmaya çalışan zabıta görevlisi "sus", "sus" tepkisiyle karşılaştı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce alınan karar doğrultusunda bugün Cedit Mahallesi'ndeki bazı harabe görünümlü iş yerlerinin yıkımı için zabıta görevlileri seferber oldu. Çevik Kuvvet polislerinin de görev aldıkları yıkım çalışmasında mahkeme kararının olmadığı ileri süren bir kadın kuaföründeki bayanlar, kendilerini içeri kilitleyerek, yıkıma engel olmaya çalıştılar. Bir süre sonra kadınlara durumu izah etmek için zabıta ekip şefi konuşma yolunu denedi. Bu sırada kadınlarla konuşmaya çalışan zabıta görevlisi, bir kadının tepkisiyle karşılaştı. Zabıta görevlisi durumu izah etmek için konuşmaya çalışırken, öfkeli kadın, " sus, sus, sus", " sen sus", "konuşma sus" şeklinde sürekli karşılık verdi. Daha sonrada haksız yere işyerinin yıkılacağını iddia eden kadın, kameralara aracılığıyla Cumhurbaşkanına sesini duyurmaya çalıştı.

Karşılıklı konuşmaların ardından işyeri varılan anlaşma üzerine yıkıldı.

(AA-İRT-Y)

11.09.2007 18:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title