Haberler

Erzurum'da Yerel Yönetimler

Erzurum Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Belde Esnafına Bayram Ziyaretinde Bulundu.

Erzurum Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, belde esnafına bayram ziyaretinde bulundu.

Esnaflarla sohbet eden Başkan Yaylalı, vatandaşların yeni yılda belediyeden istek ve taleplerini dinledi. Beldedeki esnafın tamamını ziyaret eden Başkan Yaylalı, yeni yılda belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Göreve geldikleri andan itibaren beldede hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını ifade eden Başkan Yaylalı, “Beldemizi hizmet bakımından hak ettiği konuma kavuşturmak için çalışıyoruz.” dedi.

Rutin belediye hizmetlerinin yanında sosyal faaliyetlere de ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Yaylalı, “Hizmette üçüncü yılımızı geride bırakmaya hazırlanırken, hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen süre zarfında belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmadık. Beldemizdeki yeşil alan sayısını artırarak halkımıza daha nezih mekanlarda dinlenme olanağı sunduk. Halkımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Gelecek günler Dadaşkentimiz için daha da güzel olacaktır.” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki yaz sezonunda yapılacak hizmetlerin programını şimdiden belirlediklerini ifade eden Başkan Yaylalı, şunları söyledi: “Amacımız hizmette çağ atlamış bir belde oluşturmaktı. İmkanlarımız ölçüsünde yaptığımız çalışmalar beldemizi hizmet bakımından hak ettiği konuma getirdi. Fakat biz bunlarla yetinmiyoruz. Asfaltıyla, karosuyla, yeşil alanıyla adına yakışır bil belde oluşturmak için yola çıkmıştık. Çok şükür ki rabbim bu güzel şehre ve beldemize hizmet etme görevini bizlere nasip etti. Dadaşkentimiz ismine yakışır bir belde olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

(İRT-İRT-Y)

05.01.2007 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title