Haberler

Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzurum'da Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Kom) Ekiplerince Özel Harekat Şubesi Ekipleri Destekli Düzenlenen Operasyonda, Satışa Hazır Hale Getirilmiş Miktarı Belirtilmeyen Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi.

Erzurum'da Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince Özel Harekat Şubesi ekipleri destekli düzenlenen operasyonda, satışa hazır hale getirilmiş miktarı belirtilmeyen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince bugün Özel Harekat Şubesi ekipleri destekli olarak Erzincankapı semtinde uyuşturucu satıcılarına yönelik "Zibil" adı verilen bir operasyon düzenlendi. Özel Harekat timleri çevreyi kuşatarak güvenlik tedbiri alırken, KOM ekipleri de harabe görünümlü binalarda arama yaptı. 'Leon' isimli narkotik köpeği de aramaya katıldı. Aramada satışa hazır hale getirilmiş miktarı belirtilmeyen uyuşturucu madde

bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü. Yetkililer, olayla ilgili ele geçirilen maddeler hakkında daha sonra açıklama yapılacağını belirtti.

(AA-İRT-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title