Haberler

Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzurum'da gerçekleştirilen operasyonda 65 kilogram 665 gram esrar ele geçirildi.

Erzurum'da gerçekleştirilen operasyonda 65 kilogram 665 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, gece yarısı saat 02.50 sıralarında Bingöl istikametinden gelip Erzincan istikametine seyir halinde bulunan iki araca operasyon düzenledi. Operasyonda; ikinci aracın bagaj kısmında 17 parça poşet halinde siyah ve beyaz renklerde poşetler içerisinde; toplam 65 kilo 665 gram esrar maddesi ele geçirildi. Esrar maddesi ele geçirilen araç içerisindeki E.B. ve G.Ö. isimli 2 şüpheli ile öncü olarak değerlendirilen birinci araç içerisindeki M.E., E.E., H.B., ve İ.D. isimli 4 şüpheli olmak üzere toplam 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler haklarında "Uyuşturucu Madde Nakletmek ve Sağlamak" suçundan adli işlem yapılarak bugün adliyeye sevk edildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce uyuşturucu madde ticareti yapan şebekeler ile Erzurum il merkezinde ve güzergahını kullanarak çevre illere "Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı" yapan şahıslara yönelik mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde devam edeceği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

erzincan erzurum bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title