Haberler

Erzurum'da Sigara Tartışması

Erzurum'da Ramazanın ilk günü bir AVM'nin önünde sigara içtiği için bazı kişilerin sözlü müdahale ettiği F.Ö. adlı kadın, polisten yardım istedi.

Erzurum'da Ramazanın ilk günü bir AVM'nin önünde sigara içtiği için bazı kişilerin sözlü müdahale ettiği F.Ö. adlı kadın, polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polislerle, kızın şikayetçi olduğu N.A., arasında tartışma çıktı.

Olay, bugün merkez Yakutiye İlçesi'nin Cumhuriyet Caddesindeki AVM önünde meydana geldi. Taziye ziyareti için Adıyaman'dan Erzurum'a geldiği iddia edilen F.Ö., AVM'de kahvaltı yaptıktan sonra sigara içmek istedi. Görevlilerin kapalı mekanda sigara içilmesinin yasak olduğunu söylediği F.Ö., AVM önünde sigara yaktı. Sigarasından birkaç nefes alan F.Ö.'ye yoldan geçen birkaç kişi tepki gösterdi. F.Ö. ile erkekler arasında Ramazan'da açık alanda sigara içme konusunda tartışma çıktı. F.Ö., caddede görevli trafik polislerinden yardım istedi. Olay yerine gelen polislerle de tartışan N.A. adlı bir erkek, "Siz niye bu olayın üzerinde bu kadar durdunuz?" dedi. Bunun üzerine polis memuru, "Ben polisim kardeşim şikayetçi olan bir bayan var. Ben de yardımcı olmak istiyorum" diye konuştu. Bunun üzerine N.A., "Bayan var da önceliği mi var? Burada gelecek milleti tahrik edecek" dedi. Polis otosuna bindirilmek istenen N.A., buna tepki gösterdi.

Birbirlerinden şikayetçi olan N.A. ile F.Ö., Gürcükapı Polis Merkezine götürüldü. İki kişi ifadelerini verdikten sonra Polis Merkezi'nde ayrıldılar. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Yakutiye Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (1)

cem göke:

oruç sıkıyorsa ki sıkmış başkasının sigarasından sanane

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title