Haberler

Erzurum'da Hastanelerde Gezici Kitaplıklar Oluşturuldu

Erzurum Okuyor Kampanyası Çerçevesinde Hazırlanan "Hastanelerde Gezici Kitaplıklar" Projesi Palandöken Devlet Hastanesi'nde Başladı.

Erzurum Okuyor Kampanyası çerçevesinde hazırlanan "Hastanelerde Gezici Kitaplıklar" projesi Palandöken Devlet Hastanesi'nde başladı.

Palandöken Devlet Hastanesi'nde start alan projenin açılış törenine katılan Vali Yardımcısı Nazife Yüceldi Aktaş, hastaların gezici kitaplıklardan kitap almaları ile kampanyanın daha da yaygınlaşacağını ve diğer hastanelerde de bu projenin uygulamaya konulacağını belirtti.

Hastalara hitap eden gezici kitaplıkta proje kapsamında oluşturulan ve kitap seçme komisyonu tarafından tespit edilmiş kitaplar bulunduruluyor. Ayrıca hastane personeline yönelik de kütüphane oluşturuldu. Palandöken Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Almacı'nın da katıldığı törende görüşlerini dile getiren hastalar ise bu uygulamanın kendileri için çok iyi olduğunu belirttiler.

Bu arada "Erzurum Okuyor" kampanyasının bir başka ayağını oluşturan ve Valilik binasındaki kurum çalışanlarına hitap eden " Gezici Kurum Kitaplık" da kurum çalışanlarının hizmetine sunuldu.

(İRT-İRT-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title