Haberler

Erzurum'da Geleneksel Uluslararası Palandöken Karate Kupası Yarın Start Alıyor

Bu Yıl 4.'sü Organize Edilen Geleneksel Uluslararası Palandöken Karate Kupası Yarın Başlayacak.

Bu yıl 4.'sü organize edilen Geleneksel Uluslararası Palandöken Karate Kupası yarın başlayacak.

Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonu'nda 8 Temmuz'a kadar sürecek müsabakalara, İran ve Azerbaycan'ın yanı sıra Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 500 sporcunun katılması bekleniyor. Kata ve kumite dallarında, minik, yıldız, ümit genç ve büyükler kategorilerinde bay ve bayan sporcuların mücadele edeceği şampiyonaya, Erzurum Büyükşehir Belediyesi sponsor oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği organizasyona Erzurumluların ilgi göstermesi bekleniyor.

Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi, "Geleneksel Palandöken Karate Kupası'na destek veren Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederim. Geçmiş dönemlerde bu organizasyona çevre iller davet edilmiş, bu yıl ise Türkiye'nin bütün illerini davet etmiş bulunmaktayız. Bu organizasyonlar, sporcularımızın gerek teknik manada ve gerekse tecrübe açısından büyük bir kazançtır. Sporcularımız, en azından maç tecrübelerini çoğaltır" dedi.

"Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan kafileleri en iyi şekilde ağırlamak için çaba göstereceklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar da, "4 senedir düzenli olarak yaptığımız Geleneksel Uluslararası Palandöken Karate Kupası büyük ilgi görüyor. Özellikle bu sene çok sayıda illere yaptığımız davetler, şu ana kadar beklediğimizin üzerinde oldu. İran ve Azerbaycan'dan olmak üzere 60'ın üzerinde karatecinin katılması bizleri sevindiriyor. Bu seneki şampiyonaya katılımın fazla olması

bu turnuvanın artık Türkiye genelinde yerinin ayrı olmasını gösteriyor" diye konuştu.

(AA-İRT-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title