Haberler

Erzurum'da Çocukların Kar Keyfi

Erzurum'da Sömestir Tatiline Giren Çocuklar, Karın Tadını Karla Kaplanan Sahada Futbol, Uzun Eşek ve Değişik Folklor Oyunları Oynayarak Çıkarıyorlar.

Erzurum'da sömestir tatiline giren çocuklar, karın tadını karla kaplanan sahada futbol, uzun eşek ve değişik folklor oyunları oynayarak çıkarıyorlar.

Önceki gün etkili olan yağışıyla birlikte beyaz örtüye bürünen Erzurum şehir merkezinde, yarı yıl tatiline giren çocuklar karın keyfini gönüllerince yaşıyorlar. Tatil nedeniyle boş kalarak karla kaplanan okul bahçelerinde uzun süre futbol oynayan çocuklar, soğuk havada koşarak ısınıyorlar. Futbolun yanı sıra uzun eşek de oynamayı ihmal etmeyen çocuklar, son olarak da folklor oyunlarını sergiliyorlar.

Erzurum'un karla bütün olduğunu ve kara, soğuk havaya alışkın olduklarını ifade eden çocuklar, "Sömestirde kar keyfi bir başka güzel. Okullar tatil biz de gün boyu oynuyoruz, keyifleniyoruz. Karda futbol ve uzun eşek oyunu da bir başka güzel oluyor" diye konuştular.

(AA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title