Haberler

Erzurum'da "Çevreme Duyarlıyım" Projesi Tanıtıldı

Erzurum'un İspir ilçesinde, "Çevreye Duyarlıyım" projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Erzurum'un İspir ilçesinde, "Çevreye Duyarlıyım" projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonu'nda, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım" projesinin tanıtım toplantısına, Kaymakam Faruk Erdem, İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, kurum amirleri, okul müdür ve öğretmenleri katıldı.

Kaymakam Erdem, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Toplumu dönüştürmek zor olduğunu ifade eden Erdem, şöyle konuştu:

"Yaşlı insanların belli bir yaşam biçimi olduğu için bunu değiştirmek çok zor. Ama biz İspir'in geleceğini kurtaracaksak çocuklardan bu işe başlayacağız. İşte önce okul öncesi ve ilkokul öğretmenlerinin burada olma sebebi bu. Öncelikle İspir'den başlayarak örnek bir toplum oluşturmamız lazım. Olumsuz davranışları bu ilçede yaşamamamız lazım, görmememiz lazım, işte bizim projemizin esas amacı bu."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ise, projedeki amacın sınıftan başlayarak temiz okul, temiz sokak, temiz cadde, temiz ilçe ve temiz bir toplum oluşturmak olduğunu belirterek, "Mutlu çocuklar yetiştirmek, her öğrencimizin yaparak öğrenmesini sağlamak, çevreye ve hayvan haklarına duyarlı bir nesil yetiştirmek, hayvanlara ve çevreye duyarlı bir İspir oluşturmak ve bu proje sonucunda ilçemizdeki olumsuz davranışları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Program, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Ali Öztürk'ün gerçekleştirdiği sunumun ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

İspir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title