Haberler

Erzurum'da Bıçaklı Saldırı: 2 Yaralı

Erzurum'da Cadde Üzerinde Yürüyen Bayanlara Sözlü Tacizde Bulunduğu İleri Sürülen Şahısları Uyaran 2 Esnaf Bıçaklandı. Yaralı İşyeri Sahiplerinden Biri Bir Süre Buzlu Zeminde Acılar İçerisinde Kıvranarak Ambulansın Gelmesini Bekledi.

Erzurum'da cadde üzerinde yürüyen bayanlara sözlü tacizde bulunduğu ileri sürülen şahısları uyaran 2 esnaf bıçaklandı. Yaralı işyeri sahiplerinden biri bir süre buzlu zeminde acılar içerisinde kıvranarak ambulansın gelmesini bekledi.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 17.45 sıralarında Erzurum'da vatandaşların yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, yoldan geçen bayanlara sözlü tacizde bulunduğu belirtilen ve 5 kişi oldukları öğrenilen yaşları 18'in altında bulunan gençlere, civar esnafı tarafından uyarı geldi. Gençlerle esnaf arasında tartışma yaşanırken, bir genç 2 esnafı baldırından bıçakladı. Bıçaklı saldırganlar kaçarak, kayıplara karışırken, yaralı işyeri sahiplerinden birisi buzlu zeminde bir süre acı içerisinde kıvrandı. Acılar içerisinde kıvranan ve kan kaybeden esnafa vatandaşlar ve polisler tampon yaparak, kanını durdurmaya çalıştı. Yaralı 2 esnaf, olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan bıçaklı saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

(AA-İRT-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title