Haberler

Beşiktaş Maçının Bilet Fiyatı 19 TL Olunca Erzurumlular Akın Etti

Güncelleme:

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan B.B. Erzurumspor'da taraftarlar bilet satış noktasına akın etti. En ucuz maç bileti 19 TL'den satılırken 2 gündür sıra bekleyip bilet alamamış taraftarlar var.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek olan B.B. Erzurumspor'da taraftarlar bilet satış noktasına akın etti.

Pazartesi gününden itibaren satışa çıkarılan Passolig biletlerini almak ve yeni kart sahibi olmak isteyen taraftarlar, Passolig gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce sırada bekleyen taraftarların arasında yurt dışından gelenler, iş yerini açık bırakıp Passolig sırasına giren esnaf ve 2 gündür bilet alamamış olan vatandaşlar var.

SAATLERCE SIRA BEKLEDİLER

İş yerini açık bırakıp geldiğini ifade eden Erzurumlu bir taraftar, Beşiktaş maçında B.B Erzurumspor'u desteklemek için saatlerce sırada beklediklerini söyledi.

Pazar günü saat 19.15'te başlayacak mücadelenin bilet fiyatları ise şöyle:

VIP A: 100 TL

Kapalı A-B: 60 TL

Maraton: 30 TL

Kale Arkası: 15 TL

Misafir: 19 TL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

ömer kaynarca:

birisi bu vatandaşlara site üzerinden bilet alabileceğini söylesin

21
2
yanıtYanıtla
DADAŞ İKM:

bizim insanımız elinde bileti görmesi lazım garanticidir :)

yanıt11
yanıt1
Murtaza:

Erzurumlular''ın mert olduklarını çok duymuştum ama tok gözlü olduklarını da öğrenmiş oldum. . Helal olsun, fırsata çevirip fahiş fiyatlara da satabilirlerdi. .

9
5
yanıtYanıtla
DADAŞ İKM:

Haydi Dadaşım en az 1 puan alman lazım full destek

4
2
yanıtYanıtla
angaralı:

sazana geeel. . . saf olunca semer vuran çok olur. şu futbol derdi olmasa en kötü yunan topragna girer topragmıza katardık o derece

0
5
yanıtYanıtla
zemahşer:

HELE DADAŞ HOŞ MİSAN DOLİ MİSAN BOŞ MİSAN , NE İŞİN VAR SENİN MAÇTA SEN SIRADAN BİR İNSAN MİSAN

4
1
yanıtYanıtla
deli..dolu:

kendi adıma ERZURUM BÜYÜK BELEDİYE Candan Yürekten kutlarım helal olsun şimdi hem ERZURUM ileri gelenlerine hemde halkına ve ayrıca Güzel Cennet Türkiyemizin 4 bir köşesine giden yurt dışında, ki DADAŞ büyüklerimiz amcalarımıza abilerimize çook büyük iş düşüyor oda Türkiyemizin doğunun incisi ERZURUM spor''a hep destek tam destek vermeleri zira birlik bütünlük sağlanırsa ERZURUM Şehri Halkı ileri gelenleri futbol kulübü yöneticileri futbolcuları ben inanıyorum ERZURUM BB ŞAMPİYON bile olur inşllh

2
2
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

enayiler olamasa uyaniklar nasil kefiy sürecek?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title