Haberler

Erzurum'da Bahar Temizliği

Yakutiye Belediyesi'nce Bahar Mevsiminin Başlamasıyla Birlikte Mevcut Park , Bahçe ve Yeşil Alanların Bakım ve Temizliğine Başlandı.

Yakutiye Belediyesi'nce bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte mevcut park , bahçe ve yeşil alanların bakım ve temizliğine başlandı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parkların temizliğinin ardından çim ekme ve ağaçların bakımını yapıyor.Bu amaçla ilk olarak Erzurum'daki tarihi eserlerin çevresindeki yeşil alanların bakım ve temizliğine önem veren ekipler, ilk olarak yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Kale çevresindeki yeşil alanlarla birlikte genel temizliğini yaptı.

Tarihi eserlerin Yakutiye bölgesinde bulunduğu hatırlatan Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte mevcut park ve yeşil alanların bakım ve temizliğini yapmaya başladıklarını söyledi. Özellikle yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği tarihi eserlerin çevresindeki yeşil alanların bakımını yaptıklarını dile getiren Başkan Fahrettin Atınç, Kale ve çevrenin ardından Çifte Minareler, Ulu Cami, Yakutiye Medresesi, Lala Paşa Camisi, Üç Kümbetler gibi tarihi mekanların çevre düzenlemesi ile yeşil alanlarının bakımlarının yapıldığını ifade etti.

(İRT-İRT-Y)

01.05.2007 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title