Haberler

Erzurum'da Alkollü Sürücü ve Arkadaşı Gözaltına Alındı

Erzurum'da Alkollü Olarak Polislere Selam Veren Sürücü ve Yanındaki Arkadaşı, Ardından Polislere Saldırmak İsteyince Gözaltına Alındı.

Erzurum'da alkollü olarak polislere selam veren sürücü ve yanındaki arkadaşı, ardından polislere saldırmak isteyince gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, saat 19.30 sıralarında Sanayi semtinde meydana gelen olayda, Selçuk N. idaresindeki otomobil, Tortum yolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında polis ekiplerinin yanında durdu. Camı açan engelli sürücü Selçuk N., polislere hal hatır sorarak, selam verdi. Şahsın konuşmasından alkollü olduğunu fark eden polisler, şahıslardan araçtan aşağı inmesini istedi ve sürücüye otomobilin engelli donanımı olup olmadığını sordu. Sinirlenen sürücü ve yanındaki arkadaşı Mehmet K., koltuk değnekleriyle görevli polislere saldırmak istedi. Çağrılan takviye ekiplerle birlikte alkollü şahıslar etkisiz hale getirildi. Alkollü sürücü polis otosuna bindirilirken, "Bir tane polisin canına zarar gelse, ben ölürüm. Onlar bizim gururumuz" dedi.

Şahısların yapılan kontrolde 216 promil alkollü oldukları anlaşıldı. Şahıslar gözaltına alınarak karakola götürüldü.

(AA-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title