Haberler

Erzurum'da Alacak Verecek Kavgası

Erzurum'da İki Aile Arasında Çıkan Tabancalı, Bıçaklı Kavgada Olası Faciayı Polis Önledi.

Erzurum'da iki aile arasında çıkan tabancalı, bıçaklı kavgada olası faciayı polis önledi.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı semtinde ikamet eden akrabalar arasındaki alacak verecek meselesi, dün gece ve bugün yaşanan kavga ve saldırılarla alevlendi.

Edinilen bilgiyi göre, dün gece saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Polisevi önünde karşı karşıya gelen aile fertleri, birbirlerine tabanca doğrulttu. Ateşlemeye çalıştığı tabancası tutukluk yapan şahsı, üzerine atlayan sivil polis etkisiz hale getirdi. Bu sırada karşı tarafta yer alan kişiler, döner bıçaklarıyla tabancası tutukluk yapan şahsa ve yanındakilere saldırdı. Saldırıya uğrayan kişiler yaralanırken, daha sonra olay yerine gelen takviye polis ekipleri, saldırgan şahısları etkisiz hale getirip,

Tebrizkapı Polis Merkezi'ne götürdü.

Bugün yeniden toplanan aile fertleri, husumetli oldukları tarafın ticari otomobillerini kurşunladı. Erzurum'da vatandaşların en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleşen kurşunlama olayı sonrasında vatandaşlar panik yaşarken, polis kısa bir süre sonra kurşunlama olayını gerçekleştiren 3 zanlıyı yakaladı. Zanlıların otomobillerinde yapılan aramada, tabanca ve döner bıçakları ele geçirildi.

(AA-İRT-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title