Haberler

Aç kurtların çoban bekçi köpeğini parçaladığı anlar kamerada

Güncelleme:

Erzurum'da aç kalan kurtlar, kent merkezinde gözlerine kestirdikleri bekçi köpeğini parçalayıp yedi. Dehşete düşüren anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Erzurum'da kent merkezine inen kurt sürüsü, saldırdıkları bekçi köpeğini parçalayıp yedi. Bu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana geldi. İlçe merkezine inen kurtlar, tren raylarının kenarında bulunan bekçi köpeklerine saldırdı. Kurtlar ardından parçaladıkları köpeği yedi.

GERİYE HİÇBİR ŞEY KALMADI

Köpekten geriye hiçbir şey kalmazken kurtların köpeğe saldırma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

DİĞER KÖPEKLER ZOR KURTULDU

Öte yandan çevre de bulunan diğer köpekler ise son anda kurt sürüsünden kaçarak canlarını zor kurtardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yakutiye Erzurum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (49)

YEŞİM:

Bu kurtların aciln öldürülmesi gerekiyor. yaşatılması hata

15
50
yanıtYanıtla
asdas:

senin bu fikirle öldürülmen gerek aslında yaşaman hata

yanıt15
yanıt2
Fato:

Gelsin bir de Kangali yemeye kalksin. . .

13
18
yanıtYanıtla
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak:

Kangal kurtla teketekte baş belki edebilir ama kalabalık kurt sürüsü telef eder köpeğin göz göre göre parçalatma koçum

yanıt13
yanıt0
sivas lee:

bütün kangalları rambo sanmayın. çok kangal da yiyor kurtlar

yanıt12
yanıt6
Doğru:

Güvenlik kamerası olduğu belli. Yani video ya çekilmemiş. İzleyince insanın içi gidiyor. Köpek yerine başka hayvan da olsa insan olanın içi gider. Ama yapacak bir şey yok. Sistem bunun üzerine. Etobur olan canlılara, ot yediremeyiz. Yok efendim '' köpeğe yardım etmedi, kurtlar ölsün, vs'' demenin hiçbir mantığı yok. Onların bu hale gelmesine biz sebep olduk. Yaşam alanı bırakmadık. Bu dünya sadece insanlar için değil. Bu görüntünün sebebi bizleriz.

19
2
yanıtYanıtla
Kurt:

Kurtlar ac mi kalsin, ? elbette yiyecek afiyet olsun

yanıt6
yanıt4
Börteçine:

Kurt çok savaşçı bi milletin sembolüdür. Yaşam alanları işgal edilen Kurtlar aç kalınca işte böyle yapar . şu köpeğin sonundan ders çıkarılması lağzımdı ama artık bütün köpekler için çok geç.

5
16
yanıtYanıtla
bay tahmin:

allahın belası kurtlar, köpek yemek nedir vicdansızlar onlar da sizin ırkınız, otçul hayvan varken bu da nedir

2
18
yanıtYanıtla
ecaeris:

ulan bela okuduğun şey hayvan hayvan hayvana bela okumak nedir köpekte yese domuzda yese her şey ekosisteme katkıdır ne cahil milletsiniz ya

yanıt0
yanıt1
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title