Haberler

Erzurum'da 3 Zanlı Yakalandı

Erzurum'da Kafede Silahlı Şahısların Olduğu İhbarını Alan Polis, Müşteri Gibi Gittikleri Mekanda Dedektiflik Yaparak, 3 Zanlıyla Ruhsatsız 3 Tabancaya Ulaştı.

Erzurum'da kafede silahlı şahısların olduğu ihbarını alan polis, müşteri gibi gittikleri mekanda dedektiflik yaparak, 3 zanlıyla ruhsatsız 3 tabancaya ulaştı.

Edinilen bilgilere göre, Bosna Caddesi üzerinde bir iş merkezindeki kafeye silahlı şahısların geldiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kafeye bir kaç kez giden resmi giyimli polis ekipleri ihbar konusu silahlı kişilere ulaşamadı. Kafede oturanlara sorulduğunda da, 'görmedik, bilmiyoruz' cevabını alan polis ekipleri, bunun üzerine olayı soruşturmaya başladı. Daha sonra kafeye müşteri kılığında giren polis ekipleri, bir süre kafede müşteri gibi oturup, etrafı izledi. Silahlı 3 şahsın tespit edilmesi üzerine savcılıktan alınan arama kararı doğrultusunda resmi polisler kafeye baskın düzenlerken, içeride müşteri kılığında oturan sivil polisler de üzerlerinde ruhsatsız tabanca bulunan 3 zanlıyı yakaladı. Zanlılar hastanede sağlık raporlarının alınmasının ardından sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

(AA-İRT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title