Haberler

Erzurum: Büyükşehir Belediyesi'nce Organize Edilen Ramazan Etkinlikleri Seyirci Rekoru Kırdı

- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen "2. Ramazan Etkinlikleri" Seyirci Rekoru Kırdı. Fatih Kısaparmak ve Bedirhan Gökçe'nin Şiirleri ile Katıldığı Gecede Büyük İzdiham Yaşandı. Etkinliklerin 15'nci Gününde Seyirci Sayısı 15 Bini Buldu.

- Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “2. Ramazan Etkinlikleri” seyirci rekoru kırdı. Fatih Kısaparmak ve Bedirhan Gökçe’nin şiirleri ile katıldığı gecede büyük izdiham yaşandı. Etkinliklerin 15’nci gününde seyirci sayısı 15 bini buldu.

Erkan Mutlu konseri ile start alan etkinlikler, Doç.Dr. Mustafa Ağırman’ın konferansı, Şebnem Karaca’nın Çocuk Programı, Ömer Karaoğlu’nun özgün müzik ziyafeti ile devam etmişti. Fatih Kısaparmak, Burak Sezen, Uğur Arslan’ın sahne aldığı gece tıklım tıklım dolan Dadaş Sineması yine gazeteci -yazar Nevval Sevindi’nin konferansı ile dolup taşmıştı. Halka açık ve ücretsiz yapılan etkinliklerin finalinde ise Bedirhan Gökçe ve Gökmen sahne aldı.

Sosyal belediyecilik anlaşılışının en güzel örneğinin sergilendiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, halkın yoğun ilgisine teşekkür etti. Başkan Küçükler şunları söyledi: "Biz, Erzurum’u o özlenen hüviyetine kavuşmasının mücadelesini veriyoruz. Bu mücadele, Sanat ve kültürel etkinliklerin yoğun yaşandığı bir Erzurum mücadelesi de vardır. Bir kültür şehri olan Erzurum’un adını kültürel etkinliklerle de zirvede tutucağız."

(AT-DB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title