Haberler

Erzurum Atatürk Yetiştirme Yurdu'nda Kalan Genç Annesine Kavuşacak

Erzurum Atatürk Yetiştirme Yurdu'nda Kalan Osman Güllük, Yıllardır Aradığı Annesini Buldu. İstanbul'da Kalan Annesine Gitmek İsteyen Osman Güllük'e Erzurum Valiliği Destek Oldu.

Erzurum Atatürk Yetiştirme Yurdu'nda kalan Osman Güllük, yıllardır aradığı annesini buldu. İstanbul'da kalan annesine gitmek isteyen Osman Güllük'e Erzurum Valiliği destek oldu.

Erzurum Atatürk Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen Osman Güllük, 4 ay önce tesadüfen teyzesinin kocasıyla karşılaştı. Teyzesiyle görüştükten sonra annesi Behice Karakaya'ya da ulaşan Osman Güllük, İstanbul'a gidebilmek için Erzurum Valiliği'ne müracaat etti. 18 yıl kaldığı yetiştirme yurdu sonrası Erzurum Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı destekle yaşamını sürdürdüğünü söyleyen Osman Güllük, tesadüfen bulduğu annesine kavuşmayı çok istediğini ancak yol parası olmadığını söyledi.

Bir yaşındayken yetiştirme yurduna bırakıldıktan sonra annesini göremeyen Osman Güllük (20) yol ücreti için Erzurum Vali Yardımcısı Kasım Yekeler'le görüştü. Yekeler, Osman Güllük'e otobüs biletini alarak yardımcı olacaklarını söyledi. Yıllar sonra annesine kavuşacak olmanın sevincini yaşayan Osman Güllük, annesiyle buluştuktan sonra İstanbul'da yaşamak istediğini söyledi.

(ST-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title