Haberler

Erzurum -32 ile Dondu

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 'Sibirya Soğukları' Yeniden Kendini Göstermeye Başladı. Dün Gece Sıfırın Altında 32 Derece ile Erzurum, Türkiye'nin En Soğuk Kenti Oldu.

DOĞU Anadolu Bölgesi'nde 'Sibirya Soğukları' yeniden kendini göstermeye başladı. Dün gece sıfırın altında 32 derece ile Erzurum, Türkiye'nin en soğuk kenti oldu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisi altına giren Doğu Anadolu Bölgesi'nde hafta sonundan itibaren kar yağışı bekleniyor. Bölgede 4 gün sürecek kar yağışı nedeniyle sıcaklıkta artma olacağı tahmin ediliyor. Gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum'da 32, Muş'ta 28, Ağrı'da 26, Kars ve Ardahan'da 24, Iğdır'da 19, Erzincan'da 12 dereceyi buldu.

Günün en yüksek sıcaklığı da yine sıfırın altında 1- 13 derece arasında değişiyor. Kar kalıkları Muş'ta 79, Palandöken Kayak Merkezi'nde 72, Sarıkamış kayak merkezi'nde 55, Ağrı'da 52, Erzurum'da 26, Ardahan'da 20, Iğdır'da 16 santimetre oldu.

Semra ÇAPAN

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title